Huishoudelijk werk bestaat natuurlijk al heel erg lang. En sommigen doen alles zelf en anderen hebben daar hulp bij nodig of vinden het gewoon prettig om dat uit te besteden.

Wat meer aandacht en respect voor de huishoudelijke hulpen. Met dat idee werd 15 mei uitgeroepen tot de dag van de huishoudelijke hulp.

In vergelijking met veel andere beroepen is het werk van de huishoudelijke hulp bijzonder. De hulp komt in de privé omgeving van de klant en beiden bouwen in de loop der tijd soms een persoonlijke warme band op die veel verder gaat dan enkel de huishoudelijke werkzaamheden.
In 2014 hebben we als start de huishoudelijke hulp zelf eerst eens in het zonnetje willen zetten middels een make-over en fotoshoot. Dit jaar zetten we de relatie tussen huishoudelijke hulp en klant in het zonnetje.

Op onze facebookpagina doen we elk jaar een oproep voor mooie verhalen om daarmee de mooie en fijne relatie te tonen die klanten en hulpen met elkaar kunnen hebben.