Het ruikt altijd lekker!

Net als elk jaar zetten we op 15 mei de huishoudelijke hulp in het zonnetje. En dit jaar doen we dat middels het verhaal van huishoudelijke hulp:

Sherwin

Het beroep van huishoudelijke hulp is een heel bijzondere. Je treedt in de persoonlijke leefomgeving van de klant en leert elkaar heel goed kennen en deelt soms lief en leed. Vertrouwen speelt dan ook een belangrijke rol bij het werk. Vertrouwen geven en vertrouwen krijgen.

Dit keer vertellen Sherwin en Ronald over de prettige band die ze met elkaar hebben:

Sherwin werkt al heel veel jaren als huishoudelijke hulp en sinds 3 jaar werkt hij ook bij Ronald en zijn partner. Hij vindt het er heel fijn. Ronald en zijn partner werken allebei en zijn heel blij met Sherwin als huishoudelijke hulp. Als Sherwin is geweest blinkt het huis en ruikt alles weer heerlijk fris!

Bij binnenkomst is het de blinkende gootsteen die gelijk in het oog springt en duidelijk maakt dat Sherwin er weer een feestje van gemaakt heeft. En het ruikt dan ook weer zalig. We willen hem niet missen!

Soms moeten we hem naar huis sturen

Sherwin haalt er veel voldoening uit om het zijn klanten naar de zin te maken en langer doorwerken is eerder regel dan uitzondering zo vertelt Ronald.

In het gesprek dat we hadden met Sherwin en Ronald werd duidelijk dat naast een schoon huis ook vertrouwen naar elkaar en wederzijds respect belangrijke ingrediënten zijn voor een fijne band. Vind je het leuk om het gesprek te zien en te horen? Kijk dan hier!

Dit jaar hebben we Sherwin extra in het zonnetje gezet maar uiteraard aan alle huishoudelijke hulpen: Bedankt!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *